Η εργαζόμενη νεολαία

Προτάσεις πολιτικής
Εκδότης:
Παπαζήσης
Έτος:
2009
ISBN:
9789600223064
Σελίδες:
107
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η εργαζόμενη νεολαία
Τιμή εκδότη:€6,36
Η τιμή μας: €5,72
Η εργαζόμενη νεολαία
Η εργαζόμενη Νεολαία επιθυμεί να έχει πλήρη απασχόληση και προπάντων κατανόηση από την εργοδοσία και τις οικονομικές μονάδες. Όταν υπάρχει σύμπνοια, σωστές συνθήκες εργασίας, σωστές και εποικοδομητικές εργασιακές σχέσεις, οι εργαζόμενοι νέοι και οι εργαζόμενες νέες αποδίδουν τα μέγιστα. Το αντίθετο συμβαίνει όταν παραγνωρίζεται ο παράγοντας άνθρωπος και το κοινωνικό, καθώς και το εργασιακό στοιχείο στις εν γένει επιχειρήσεις. Η εργασία βοηθά και συμβάλλει στην αξιοπρέπεια του ατόμου και φυσικά και στις καταστάσεις που υπάρχουν, ή θα υπάρχουν στις προσπάθειες της εργαζόμενης Νεολαίας να προοδεύσει και να καταχτήσει νέους και ελπιδοφόρους ορίζοντες.

Η αυτογνωσία, η διάθεση προσφοράς, η γνώση των δυνατοτήτων της θα προσδωρίσει το αύριο, διαφορετικά θα υπάρχουν πολύ δύσκολες καταστάσεις και ζητήματα για την εργαζόμενη Νεολαία.

Οι νέες και οι νέοι από τα μαθητικά τους χρόνια ξεκινούν με όνειρα και ιδανικά. Οι νέοι και οι νέες είναι πολιτισμένα άτομα, που καλούνται να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πολιτική, εργασιακή, κοινωνική και πολιτιστική, καθώς και στην αθλητική ζωή.

Μετρώντας τις δυνατότητές της, η εργαζόμενη Νεολαία θα πρέπει ορισμένες φορές να ξεπεράσει τον καλό της εαυτό και να γίνει καλύτερη, υποσχόμενη όχι υποσχέσεις, που δεν δύναται να πραγματοποιήσει. Για εμάς αυτό είναι το πρώτιστο ζητούμενο, ή καλύτερα η περίληψη των στόχων, που πρέπει να θέσει για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον, που της ευχόμαστε ολόψυχα και ολόκαρδα να υλοποιήσει.
Τίτλος βιβλίου:Η εργαζόμενη νεολαία
Υπότιτλος βιβλίου:Προτάσεις πολιτικής
Εκδότης:Παπαζήσης
Συντελεστές βιβλίου:Ευσταθίου, Παναγιώτης Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789600223064
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες