Παράνομο πάθος

Εκδότης:
Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Έτος:
1996
ISBN:
9789602085455
Σελίδες:
736
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παράνομο πάθος
Τιμή εκδότη:€21,20
Η τιμή μας: €19,08
στο καλάθι
Παράνομο πάθος
Δεκαετία του ' 50. Μακαρθισμός, πόλεμος της Κορέας, ροκ εντ ρολ, η εκτέλεση των Ρόζενμπεργκ, τα ατομικά καταφύγια, συντηρητισμός.
Η οικογένεια Στήβικ είναι μια τυπική, μικροαστική οικογένεια. Πίσω όμως απ' αυτή τη φωτεινή, ευλαβική πρόσοψη ελλοχεύουν βασανιστικές αγωνίες. Μια ζωή γεμάτη ψέμα, πάθη, οργή, παραφορά.
Κεντρικό θέμα η αιμομικτική σχέση της μικρής κόρης Ήνιντ με τον θείο της, τον Φήλιξ. Ο Φήλιξ είναι πρώην πυγμάχος, δεκαέξι χρόνια μεγαλύτερος απ' αυτήν. Ένα σχεδόν μοιραίο πάθος που το ζουν στην κόψη της βίας και της ανακάλυψης. Μια ωμή απεικόνιση της σκληρής πραγματικότητας και της ανθρώπινης ψυχής, που από μέσα της ξεπηδάει η ισχυρή θέληση ενός πνεύματος ανήσυχου, που επιχειρεί να ξεπεράσει τις κοινωνικές συμβατικότητες και να βρει την προσωπική ολοκλήρωση. Ένα βιβλίο για το Αμερικάνικο Όνειρο και τον Αμερικάνικο Εφιάλτη, που κινείται ανάμεσα στο επιτρεπτό και το απαγορευμένο.

Το "Παράνομο Πάθος" είναι το αριστούργημα της Τζόυς Κάρολ Όουτς, η οποία θεωρείται από τις σπουδαιότερες συγγραφείς της εποχής μας.
Τίτλος βιβλίου:Παράνομο πάθος
Τίτλος πρωτότυπου:You Must Remember This
Εκδότης:Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Συντελεστές βιβλίου:Oates, Joyce Carol, 1938- (Συγγραφέας)
Φρυδά, Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789602085455
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες