Η γυναίκα της αρχαίας μαγείας

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
1994
ISBN:
9789600312096
Σελίδες:
258
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γυναίκα της αρχαίας μαγείας
Τιμή εκδότη:€12,72
Η τιμή μας: €11,45
στο καλάθι
Η γυναίκα της αρχαίας μαγείας
Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ "Η γυναίκα μάγος-γιατρός" έρχεται τώρα αυτή η εκπληκτική πνευματική περιπέτεια στο μεσαιωνικό Ονειρόχρονο. Περισσότεροι από 1.000.000 αναγνώστες έχουν ακολουθήσει τη Λυν Άντριους στα ταξίδια της μέσα στα ιερά μυστήρια της Αδελφότητας των Ασπίδων, αλλά αυτό το βιβλίο ίσως να είναι το εκπληκτικότερο όλων. Καθοδηγούμενη από την Άνιες Γουίσλινγκ Ελκ σ' έναν κόσμο δύναμης και μαγείας, η Λυν διεισδύει στον Ιερό Ονειρόχρονο, από τον οποίο αναδύεται ως νεαρή Κάθριν, στη μεσαιωνική Αγγλία. Εκεί συναντά τη Γιαγιά, τη Γυναίκα της Αρχαίας Μαγείας, η οποία γίνεται δάσκαλός της.

"Κατάλαβα ξεκάθαρα", γράφει η Άντριους, "ότι αυτή η μοναδική γυναίκα θα μπορούσε να με διδάξει πώς να κάνω τη συνηθισμένη μου ζωή μια ζωή εκπληκτική, γεμάτη δύναμη, καλοσύνη, περιπέτεια και αγάπη".

Στη δραματική της αφήγηση, που κινείται ανάμεσα στο παρόν και στον Ονειρόχρονο του παρελθόντος, η Άντριους μυείται στα μυστικά της Αδελφότητας, μαθαίνει πώς να εργάζεται με τις πανίσχυρες δυνάμεις της Μητέρας Γης, πώς να αποκαθιστά τη θηλυκή δύναμη, πώς να βιώνει την αγάπη στο ύψιστο επίπεδο της έκστασης και πώς να πορεύεται σε μια ζωή δίχως φόβο.
Τίτλος βιβλίου:Η γυναίκα της αρχαίας μαγείας
Τίτλος πρωτότυπου:The woman of wyrrd
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Andrews, Lynn V. (Συγγραφέας)
Κουτσούκης Δημήτρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789600312096
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 1994
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες