Blue movie

Εκδότης:
Ανατολικός
Έτος:
2000
ISBN:
9789608429222
Σελίδες:
317
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Blue movie
Τιμή εκδότη:€14,79
Η τιμή μας: €13,31
Blue movie
Ο "Μπόρις" ή "Μπι" ή "βασιλιάς Μπι", όπως ήταν πιο γνωστός, είναι σκηνοθέτης κινηματογράφου, ο καλύτερος. Έχει κερδίσει το Χρυσό Λιοντάρι στις Κάννες, τον Χρυσό Φοίνικα στη Βενετία και δύο Όσκαρ. Όλες οι ταινίες του έχουν σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων. Το μόνο πρόβλημά του είναι ότι αισθάνεται πολύ κουρασμένος. Έχει δει πάρα πολλά, αν και είναι μόλις τριάντα τεσσάρων ετών, αλλά δεν έχει βρει αυτό που πάντα αναζητούσε.
Ο Σίντ Κράσμαν είναι παραγωγός ταινιών όχι και ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών, που ψάχνει συνεχώς νέες ευκαιρίες για να κερδίσει χρήματα.
Η Άντζελα Στέρλινγκ, σταρ και σεξ σύμβολο, θα έδινε (και θα έκανε) τα πάντα για να γυρίσει μια "σοβαρή" ταινία με τον Μπι.
Και οι τρεις, μαζί με αρκετούς άλλους, θα συναντηθούν σε μια ταινία δαφορετική από τις άλλες. Το Faces of love. Την πιο ακραία ερωτική ταινία (blue movie) του Χόλιγουντ. Και την οποία ο Μπι είναι αποφασισμένος να γυρίσει. Ακόμη και στο Λιχτενστάιν, του οποίου η κυβέρνηση δέχτηκε να τη χρηματοδοτήσει για να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής της για δέκα χρόνια. Αποτέλεσμα; Οι κρυφές επιθυμίες, οι ιδιοτροπίες, οι εγωισμοί και... το Βατικανό οδηγούν σε τόσο ακραίες καταστάσεις που μόνο η φαντασία και η κορυφαία σατυρική πένα του Terry Southern θα μπορούσε να δημιουργήσει.
Τίτλος βιβλίου:Blue movie
Τίτλος πρωτότυπου:Blue movie
Εκδότης:Ανατολικός
Συντελεστές βιβλίου:Southern, Terry (Συγγραφέας)
Τσαπίλης Πέτρος Α. (Μεταφραστής)
ISBN:9789608429222
Στοιχεία έκδοσης: 2000
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες