Μαθήματα πιάνου (τ.1)

Εκδότης:
Νικολαΐδης Μ. - Edition Orpheus
Έτος:
1989
ISBN:
9789607266026
Σελίδες:
68
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθήματα πιάνου
Τιμή εκδότη:€17,80
Η τιμή μας: €16,02
Μαθήματα πιάνου (τ.1)
Η Fanny Waterman είναι η πιο διάσημη καθηγήτρια πιάνου της εποχής μας .Συνιδρυτής μαζί με την Marion Harewood του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου πόλη Leeds πού ο διαρκώς αυξανόμενος κατάλογος των βραβευμένων μαθητών της ,της επέφερε διεθνή αναγνώριση. Μαζί με την ξεχωριστή συνεργασία της Marion Harewood ,αναδημιουργεί στη Σειρά Βιβλίων Πιάνου Γουώτερμαν/Χαίργουντ ,τη βαθύτητα,τη φαντασία, και την αίσθηση της ανακάλυψης που αποτελούν κλειδιά της διδασκαλίας της . Η εξαιρετικότητα του μουσικού υλικού, η καθαρή εκτύπωση και η ελκυστική παρουσία των βιβλίων έχουν παγκόσμια εκτιμηθεί. Η σειρά είναι πλέον καθιερωμένη σαν μία από τις πλέον ενδεδειγμένες σύγχρονες μεθόδους πιάνου .

Η διαδικασία εκμάθησης του πιάνου είναι μια συναρπαστική εμπειρία για το παιδί σας, και η συνεργασία σας θα κρίνει σε ουσιαστικό βαθμό το κατά πόσο θα έχει μια καλή πρόοδο.Προσέξτε: το πιάνο σας να είναι σωστά κουρδισμένο και τα πλήκτρα καθαρά το δωμάτιο για τη μελέτη να είναι ζεστό και μακριά -όσο το δυνατόν- από εξωτερικές ενοχλήσεις τα νύχια του παιδιού σας να είναι κομμένα κοντά. Να αφιερώνεται καθημερινά τουλάχιστον μισή ώρα για εξάσκηση, σε κάθε θέμα για μελέτη, και σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του καθηγητή. Αλλά, παρακαλούμε, να θυμάστε ότι η εξάσκηση απαιτεί αφενός μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή, αφετέρου πρέπει να αντισταθμίζεται από άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Θα διαπιστώσετε, ότι η γνώση των μεθόδων του καθηγητή του πιάνου, θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να επιβλέπετε την μελέτη στο σπίτι.
Έτσι λοιπόν, συνιστάται ανεπιφύλακτα, ένας γονέας να παρακολουθεί τα μαθήματα, όποτε είναι δυνατόν. Θα πρέπει, επίσης, να ενθαρρύνετε την εκτέλεση των κομματιών μπροστά στην οικογένειά σας και τους φίλους. Αυτό θα δώσει στο παιδί, εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μια αίσθηση εκπλήρωσης.
Τίτλος βιβλίου:Μαθήματα πιάνου
Τίτλος πρωτότυπου:Piano lessons book one
Εκδότης:Νικολαΐδης Μ. - Edition Orpheus
Συντελεστές βιβλίου:Waterman, Fanny (Συγγραφέας)
Harewood, Marion (Συγγραφέας)
Δουβίτσας, Βασίλης (Μεταφραστής)
ISBN:9789607266026
Σειρά εκδότη:Σειρά Μαθημάτων Πιάνου των Γουώτερμαν/ Χαίργουντ
Στοιχεία έκδοσης: 1989
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Μουσική - Τραγούδι
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες