Ο δρόμος του γυρισμού

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2008
ISBN:
9789606200687
Σελίδες:
416
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο δρόμος του γυρισμού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο δρόμος του γυρισμού
Συναντήθηκαν σε μια ερημιά της Σκοτίας, καθώς ζύγωνε μια χειμωνιάτικη καταιγίδα. Ήταν εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, αλλά ένιωσαν μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον.
Η Ίντια Μόνκριφ, βυθισμένη στη θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας της, αγωνίζεται να κρατήσει το πατρικό της σπίτι, το επιβλητικό Ντάνμπαρ Χάουζ. Κι ο Τζακ Μπιουκάναν, ο Αμερικανός επιχειρηματίας που, μαγεμένος από την άγρια ομορφιά της περιοχής, βλέπει την έπαυλη σαν μια εξαιρετική επαγγελματική επένδυση.

Θα τους ενώσει ένας κοινός στόχος κι ένα φλογερό ερωτικό πάθος. Ωστόσο, οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ακολουθούν αποξενώνουν τους δυο εραστές, καθώς και οι δύο διεκδικούν απεγνωσμένα κάτι που κανείς τους δεν θέλει να χάσει. Αλλά τα οικογενειακά μυστικά κι ένας φόνος που στοιχειώνουν εδώ και διακόσια χρόνια το Ντάνμπαρ έχουν καταδικάσει στην εγκατάλειψη και τη μοναξιά πάρα πολλές ψυχές. Και τώρα, μόνο η αγάπη μπορεί να φωτίσει το δρόμο του γυρισμού και να φέρει τη λύτρωση...

Από τους καταπράσινους λόφους της Σκοτίας ως την εξωτική γοητεία του Μπουένος Άιρες και την καυτή ατμόσφαιρα του Μαϊάμι, "Ο δρόμος του γυρισμού" είναι μια ιστορία για την αγάπη και το χρήμα, την αφοσίωση και τη δύναμη. Και για τα θαμμένα μυστικά που αρνούνται να ξεχαστούν.
Τίτλος βιβλίου:Ο δρόμος του γυρισμού
Τίτλος πρωτότυπου:The Journey
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Hood - Stewart, Fiona (Συγγραφέας)
ISBN:9789606200687
Σειρά εκδότη:Silk
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες