Η γη της επαγγελίας

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2001
ISBN:
9789601403342
Σελίδες:
627
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γη της επαγγελίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η γη της επαγγελίας
Το πρώτο βιβλίο του τιμημένου με Πούλιτζερ Φρανκ Μακ Κορτ, "Οι στάχτες της 'Αντζελα", στο οποίο ο συγγραφέας αφηγείται τις αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία, υμνήθηκε και αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό για το χιούμορ του, την πίστη του και τη βαθιά ανθρωπιά του.
Τώρα ο συγγραφέας επανέρχεται με το βιβλίο "Η γη της επαγγελίας", την ιστορία της περιπέτειάς του στην Αμερική: πώς από πάμφτωχος μετανάστης καταφέρνει να μεταμορφωθεί σε έξοχο δάσκαλο και αφηγητή.
Η εξαίσια γραφή του Φρανκ Μακ Κορτ -το ιδιότυπο χιούμορ του και η εκπληκτική ικανότητά του να μεταφέρει διαλόγους- καθιστά την αφήγηση των αμερικανικών εμπειριών του μαγευτική.
Στο "Η γη της επαγγελίας" συναντάμε το ίδιο ευάλωτο αλλά και ανίκητο πνεύμα που κατέκτησε τις καρδιές των αναγνωστών του βιβλίου "Οι στάχτες της 'Αντζελα", που σ' αυτό το έργο ενηλικιώνεται.
Ο Μάλκολμ Τζόουνς έγραψε στην κριτική του στο περιοδικό Newsweek για το προηγούμενο βιβλίο του Φρανκ Μακ Κορτ: "Είναι, απλώς, ο καλύτερος παραμυθάς, ο οποίος μπορεί να γοητεύσει τόσο τους αναγνώστες του, ώστε να ζητούν κι άλλο όταν αυτός έχει τελειώσει... Και αποδεικνύεται ότι ξεπερνάει τον εαυτό του". Το "Η γη της επαγγελίας" είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα βιβλία της εποχής μας - ένα πραγματικό αριστούργημα.
Τίτλος βιβλίου:Η γη της επαγγελίας
Τίτλος πρωτότυπου:'Tis
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:McCourt, Frank, 1931-2009 (Συγγραφέας)
Καλοφωλιάς, Αλέξης (Μεταφραστής)
ISBN:9789601403342
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες