Τα κλειδιά του Ενώχ και το κάλεσμα των αιθέρων

Το αίνιγμα του δρα Τζων Ντη
Εκδότης:
Locus 7
Έτος:
2000
ISBN:
9789607971067
Σελίδες:
114
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα κλειδιά του Ενώχ και το κάλεσμα των αιθέρων
Τιμή εκδότη:€39,31
Η τιμή μας: €35,38
στο καλάθι
Τα κλειδιά του Ενώχ και το κάλεσμα των αιθέρων
Η ιστορία του περίφημου δρα Τζων Ντη (1527-1608) και του βοηθού του Έντουαρντ Κέλλυ, καθώς και τα μυστηριώδη μηνύματα που έλαβαν από κάποιες ξένες οντότητες. Κλειδιά για άλλους χώρους και για το Κάλεσμα άλλων δυνάμεων. Δοσμένα με τρεις μορφές: στην αρχική τους απόδοση όπως ελήφθησαν, με την ενωχιανή προφορά στα ελληνικά, και σε κανονική μετάφραση του περιεχομένου τους.

Σε ολόκληρο τον ήδη μυστηριώδη, θολερό και δαιδαλώδη χώρο του σοβαρού αποκρυφισμού και της υψηλής μαγείας ίσως δεν υπάρχουν περισσότερο αινιγματικά και πολυσυζητημένα κείμενα από εκείνα που είναι γραμμένα στη λεγόμενη Ενωχιανή Γλώσσα, και τα οποία μας κληροδότησε ο φημισμένος και σχεδόν μυθικός σήμερα δρ Τζων Ντη.

Αλλά στον αποκρυφισμό, ακόμη και στα πιο υψηλά του επίπεδα, από την ίδια του τη φύση υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ενός μεγάλου και καθόλου αμελητέου ποσοστού απάτης, πλάνης ή αυταπάτης. Θα ήταν κάτι παραπάνω από αφελείς οι ερευνητές ή οι αναγνώστες εκείνοι που θ’ αποδέχονταν το καθετί που ακούνε ή διαβάζουν, δίχως προηγουμένως να επιχειρήσουν μια εκτεταμένη και σε βάθος διερεύνηση.
Τίτλος βιβλίου:Τα κλειδιά του Ενώχ και το κάλεσμα των αιθέρων
Υπότιτλος βιβλίου:Το αίνιγμα του δρα Τζων Ντη
Εκδότης:Locus 7
Συντελεστές βιβλίου:Μπαλάνος, Γιώργος, 1944-2020 (Συγγραφέας)
ISBN:9789607971067
Στοιχεία έκδοσης: 2000
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες